ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ – ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

1. Εντός Ελλάδος  για κοσμήματα – αξεσουάρ μικρούς φακέλους και μικρά δέματα μέχρι 2kg  

Για εκτέλεση παραγγελιών και παράδοση προϊόντων από 70€ και άνω τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Η εκτέλεση παραγγελιών και παράδοση προϊόντων  κάτω των 70€ για κοσμήματα – αξεσουάρ, μικρούς φακέλους και μικρά δέματα μέχρι 2kg θα γίνεται μέσω της ASC COURIER, και τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής :

 1. για περιοχές εντός Θεσσαλονίκης στα 3€ με χρόνο παράδοσης από 1 έως 2 μέρες,
 2. για περιοχές εντός Περιφέρειας Θεσσαλονίκης στα 3,50€ με χρόνο παράδοσης από 1 έως 2 μέρες,
 3. για χερσαίους προορισμούς στα 5,50€ με χρόνο παράδοσης από 1 έως 3 μέρες,
 4. για νησιωτικούς  προορισμούς στα 6€ με χρόνο παράδοσης από 1 έως 5 μέρες, και τέλος
 5. για δυσπρόσιτους προορισμούς στα 6€ με χρόνο παράδοσης από 1 έως 6 μέρες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι χρόνοι παράδοσης αφορούν σε εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Η  παράδοση γίνεται στη διεύθυνση του παραλήπτη, στην πόρτα του και σε περίπτωση αντικαταβολής επιβαρύνεστε με 3€ κόστος επιπλέον ανεξαρτήτως της τιμής του προϊόντος.

2. Εντός Ελλάδος  για είδη σπιτιού – γραφείου, δέματα και μεγάλους όγκους έως 5kg.

Για εκτέλεση παραγγελιών και παράδοση προϊόντων από 70€ και άνω τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Η εκτέλεση παραγγελιών και παράδοση προϊόντων  κάτω των 70€ για είδη σπιτιού – γραφείου, δέματα και μεγάλους όγκους έως 5 kg, θα γίνεται μέσω της Άργος ΑΕ Μεταφορική, και τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής :

 1. για περιοχές εντός Θεσσαλονίκης στα 4€ με χρόνο παράδοσης από 1 έως 3 μέρες,
 2. για περιοχές εντός Περιφέρειας Θεσσαλονίκης στα 4€ με χρόνο παράδοσης από 1 έως 3 μέρες,
 3. για χερσαίους προορισμούς στα 4€ με χρόνο παράδοσης από 1 έως 3 μέρες,
 4. για νησιωτικούς προορισμούς στα 5€ με χρόνο παράδοσης από 1 έως 5 μέρες, και τέλος
 5. για δυσπρόσιτους προορισμούς στα 5€ με χρόνο παράδοσης από 1 έως 6 μέρες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι χρόνοι παράδοσης αφορούν σε εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Η  παράδοση γίνεται στη διεύθυνση του παραλήπτη, στην πόρτα του και σε περίπτωση αντικαταβολής επιβαρύνεστε με 3€ κόστος επιπλέον ανεξαρτήτως της τιμής του προϊόντος.

Επειδή σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις του ν. 4446/2016 στο άρθρο 69, διασφάλιση και έλεγχος συναλλαγών και συγκεκριμένα στην παράγραφο 3 αυτού ορίζεται ότι « «3. Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, αποκλειστικώς με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής, όπως ενδεικτικά άλλα όχι περιοριστικά τραπεζικό έμβασμα, πληρωμή μέσω λογαριασμού πληρωμών, χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά» για, παραστατικά αξίας άνω των 500,00€ ευρώ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) η εξόφληση θα γίνεται μόνον με τους παρακάτω τρόπους: 1. με κατάθεση/έμβασμα στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (όπου για τη δική σας καλύτερη ασφάλεια και επιβεβαίωση, μόλις καταθέσετε τα χρήματα στο λογαριασμό της Εταιρείας μας, παρακαλούμε  ή να μας καλέσετε και να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο +30 2310 262009 ή να μας στείλετε με email στο info@virginiavildiridi.gr το καταθετήριο και συγκεκριμένα τον αριθμό κατάθεσης, καθώς επίσης  και τον αριθμό της παραγγελίας σας και μόλις εμφανιστούν τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας, άμεσα θα ξεκινήσει και η διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας σας) ή 2. με χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα επιλογής για την έκδοση ως φορολογικών παραστατικών  είτε απόδειξης λιανικής πώλησης είτε τιμολογίου πώλησης. Τιμολόγιο θα εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ., διεύθυνση έδρας και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Τα προϊόντα της παραγγελίας αποστέλλονται μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών (courier) στον τόπο που υποδεικνύεται στη Φόρμα Παραγγελίας. Στα έξοδα αποστολής συμπεριλαμβάνεται και η ασφάλιση των προϊόντων που παραγγέλθηκαν. Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται οπουδήποτε εντός της ελληνικής επικράτειας κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ώρες (9:00π.μ. έως 17:00μ.μ.). Οι παραγγελίες που λαμβάνονται έως τις 13:00 και αφορούν σε διαθέσιμα προϊόντα εκτελούνται εντός έως τριών εργάσιμων ημερών, αν πρόκειται για τις πόλεις Αθήνα, πρωτεύουσες νομών και κωμοπόλεις  και εντός τριών έως έξη εργάσιμων ημερών, αν πρόκειται για οπουδήποτε αλλού εντός της ελληνικής επικράτεια, δηλαδή νησιά και δυσπρόσιτες – απομακρυσμένες περιοχές.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρία της επιλογής σας, με την οποία η εταιρία μας δεν συνεργάζεται, τότε επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς, ανεξαρτήτως του ύψους της παραγγελίας.

Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης. Η κυριότητα του Προϊόντος μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση, ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά το χρόνο παράδοσης.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν εγγυάται το χρόνο διεκπεραίωσης της παραγγελίας, καθώς οι παράγοντες που την καθορίζουν είναι πολλοί (π.χ. τεχνικά ζητήματα, δυσκολία της ίδιας της παραγγελίας, λάθη στην παραγγελία, καθυστέρηση κούριερ, απεργίες και γεγονότα ανωτέρας βίας). Εγγυάται παρόλα αυτά ότι θα κάνει οτιδήποτε δυνατό για να την διεκπεραιώσει στο συντομότερο χρόνο. Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν ευθύνεται σε περίπτωση καθυστέρησης αποστολής των παραγγελθέντων προϊόντων, παρά μόνο εφόσον βαρύνεται με δόλο.

Στις αποστολές του εξωτερικού αν καταστεί αδύνατο για εμάς να σας παραδώσουμε την παραγγελία σας, η παραγγελία σας θα φυλαχθεί στο κατάστημα της μεταφορικής για δέκα μέρες. Θα λάβετε ένα σημείωμα που θα εξηγεί πού βρίσκεται η παραγγελία σας και τι θα πρέπει να κάνετε για να την παραλάβετε. Εάν δεν πάτε στο σημείο φύλαξης της παραγγελίας σας εντός αυτού του δεκαημέρου για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας, θεωρείται ότι η μεταξύ μας σύμβαση λήγει και η παραγγελία θα επιστρέψει σε εμάς. Θα σας επιστρέψουμε κάθε πληρωμή που λάβαμε από εσάς, αφού προηγούμενος αφαιρέσουμε το κόστος της επιστροφής. Παρακαλούμε σημειώστε, ωστόσο, ότι τα μεταφορικά που προέκυψαν εξ αφορμής λήξης της Σύμβασης μπορεί να έχουν ψηλότερο κόστος, με το οποίο δικαιούμαστε να σας επιβαρύνουμε.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν ευθύνεται στην περίπτωση καθυστέρησης αποστολής παραγγελιών σε χώρες εκτός της Ε.Ε. λόγω των εργασιών του τελωνείου, ενδεικτικά όπως άδειες εκτελωνισμού και τελωνειακοί έλεγχοι, που δεν μπορεί να τις γνωρίζει εκ των προτέρων. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την Ελλάδα προς τη χώρα προορισμού που επιλέγετε. Οι παραγγελίες που αποστέλλονται σε χώρες εκτός της Ε.Ε. ενδέχεται να υπόκεινται σε επιπλέον επιβαρύνσεις κατά την εισαγωγή τους στην τρίτη χώρα. Ενδέχεται δηλαδή κατά την παράδοση να σας ζητηθεί από τον μεταφορέα (π.χ. courier) να καταβάλετε επιπλέον φόρο, τελωνιακούς δασμούς, τον κρατικό Φ.Π.Α, χρεώσεις εισαγωγής προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη χρέωση που επιβάλλεται από τις τοπικές αρχές επί της αποστολής που πραγματοποιήθηκε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, τα οποία διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν ευθύνεται για τις ανωτέρω χρεώσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με το τελωνείο πριν προχωρήσετε στην παραγγελία σας, εάν δεν γνωρίζετε τις πιθανές επιπλέον χρεώσεις και το τελωνιακό καθεστώς που ισχύει για τη χώρα σας. Ο χρήστης συμφωνεί να συμμορφώνεται με τις διαδικασίες και τους νόμους κάθε χώρας, συμπεριλαμβανομένων και των κανονισμών εκτελωνισμού και τελωνείων, τους δασμούς και τα τέλη. Αποδέχεται δε ότι η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνεται με τις διαδικασίες που ισχύουν στην τρίτη χώρα προτού προχωρήσει σε παραγγελία.

 1. Ανωτέρα Βία

Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης), που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, έλεγχος τελωνείων, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.